2018. január 21., vasárnap

3. évközi vasárnap

Hirdetés Január 21.

Egyházközségi képviselő testületi gyűlés lesz január 29-én az esti szentmise után.
Irodai ügyfélfogadás rendje januártól változik. Szerdán ezentúl nem lesz irodai fogadás, péntek délután 4-6-ig pedig mindenkit szeretettel várunk. Tehát hétfő, kedd, csütörtök 9-11-ig és péntek 9-11 és  4-6ig van irodai fogadóóra.
Mivel a környéken mindenütt fizetős lett a parkolás, sokan hagyják napközben az autójukat a templom előtt. Továbbra is ingyen parkolhat az, aki a templomba jön imádkozni.  A többieknek a templom előtt a parkolásért fizetniük kell.
A héten az ovis hittan és a bibliaóra elmarad.


Eucharisztikus kongresszus
Az Eucharisztikus kongresszusra készülve a templomot a péntek reggeli misétől az esti miséig nyitva szeretnénk tartani. Kérjük, hogy aki pénteken tud jönni a templomba imádkozni, írja fel a nevét a papírra. Aki fix időpontot tud vállalni, jelezze a papíron.
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki a héten vállalt időpontot.


A héten  Boldog Batthyány-Strattmann László, Szent Vince diakónus és vértanú, Merici Szent Angéla szűz és Szent Pál apostol megtérésének az ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irgalmasság vasárnapja

  Irgalmasság vasárnapja                                             2024. április 7. Irgalmasság vasárnapja van. A szentmiséken a betegek...