2018. január 27., szombat

4. évközi vasárnap

Hirdetés Január 28.

Egyházközségi képviselő testületi gyűlés lesz január 29-én az esti szentmise után.
Héten elsőpéntek lesz. Idős beteg testvéreinket pénteken fogjuk felkeresni.
Február 2-án gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Esti szentmise keretében gyertyaszentelést és körmenetet tartunk.
Február 2-án esti mise után szeretnénk lebontani a karácsonyfákat. Segítséget kérünk a templom rendbetételéhez.
Február 3-án szombaton hittanos farsang lesz a plébánián. ½ 4-től várjuk a gyerekeket.
Február 3-án Szombaton 17 órától rózsafűzér titokcsere lesz.
Jövő hét vasárnap  a ½ 11-es mise keretében ünnepélyes Balázs áldás lesz. A Szentmisét Bíró László püspök és Kerényi Lajos atya fogja bemutatni. A szentmisére meghívtuk a média munkatársait, színészeket és újságírókat. Kérjük Isten segítségét, hogy jóra tudják használni a tehetségüket.

Az Eucharisztikus kongresszusra készülve a templomot a péntek reggeli misétől az esti miséig nyitva szeretnénk tartani. Kérjük, hogy aki pénteken tud jönni a templomba imádkozni, írja fel a nevét a papírra. Aki fix időpontot tud vállalni, jelezze a papíron.
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki a héten vállalt időpontot.

Mivel a környéken mindenütt fizetős lett a parkolás, sokan hagyják napközben az autójukat a templom előtt. A templom előtt is fizetőssé tettük a parkolást. Továbbra is ingyen parkolhat az, aki a templomba jön imádkozni.
A 2*1%-as adóbevallásról nyilatkozatot találunk a hátsó asztalon. Mivel az idei évtől mindenkinek az adóhivatal készíti el a bevallást, ezért figyeljünk a nyilatkozat leadására. Ezt postai úton is el lehet juttatni az adóhatósághoz.

A héten  Bosco Szent János, Gyertyaszentelő Boldogasszony és Szent Balázs ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...